Polttohake

Tuotamme laadukasta polttohaketta maatiloille, lämpö- ja voimalaitoksien tarpeisiin. Puupolttoaine varastoidaan isoissa puuterminaaleissa, joissa pystymme varmistamaan hakkeen tasaisen laadun ja palakoon. Kun hake varastoidaan katetuissa terminaaleissa, se pysyy kuivana ja tasalaatuisena ympäri vuoden. Terminaalista saamme lastattua hakkeen helposti kuljetuskalustoon ja toimitettua nopeasti asiakkaille. Näin pystymme myös takaamaan toimitusvarmuuden kaikissa olosuhteissa vuodenajasta riippumatta asiakkaalle saakka.

 

Poltto- ja kuiviketurve

Idän Metsäkone tuottaa ja toimittaa poltto- ja kuiviketurvetta kausiluonteisesti Itä-Suomen alueelle.

Polttoturve on erinomainen polttoaine, jota käytetään yleisesti lämmön lähteenä. Suomessa turpeen osuus kaukolämmön tuotannossa on jopa 15 %.

Kuiviketurve on lämmin, pehmeä, puhdas ja imukykyinen ja se sopiikin hyvin kuivikkeeksi eläinsuojiin ja maatiloille. Kuiviketurve vähentää lannan typen haihtumista, hajuhaittoja ja ravinteiden ja haitta-aineiden huuhtoutumista vesistöihin. Lisäksi se sitoo tehokkaasti hajuja ja ammoniakin kaasupäästöjä, mikä tuo raikkaamman ilman navettaan.

 

Kuiviketurvetta on saatu tuotettua aumaan hyvin, joten nyt kannattaa kysyä tarjousta, kun tarjontaa vielä on.

Tarjousta voit kysyä Janne Hurskaiselta numerosta 040 7727 718 tai sähköpostitse janne.hurskainen(at)idanmetsakone.fi

Kerro meistä sosiaalisessa mediassa...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin